Las en constructiewerk

Multi-Las is vertrouwd met de technieken Argon lassen, elektrisch lassen en Mig/Mag/Tig lassen. We doen ook kleinschalig seriewerk. Per materiaalsoort kiezen we de beste lasmethode.

Beelden van ons werk zeggen meer dan woorden, daarom hierna een greep uit ons portfolio.

Wilt u weten wat Multi-Las voor u kan betekenen? Bel Rienko de Voogd op 0321-315154 of stuur een mail.

 
achterportaal Achterportalen
Voor een carrosseriebouwer maken we maatwerk achterportalen voor vrachtwagens.
Looprennen Looprennen
Voor een proefboerderij maakten we looprennen voor kuikens, 2 bij 2 meter in het vierkant. Zo kunnen de kuikens van elkaar gescheiden worden. We gebruikten een kokerprofiel van staal en gegalvaniseerd kippengaas.
sleepraam Frame voor een sleepraam
We maakten we een frame voor een sleepraam, die gebruikt wordt om de grond van voetbalvelden te bewerken. De sleepraam is extra breed en heeft een dubbelfunctie: eerst de grond vlak maken en daarna de bovenlaag licht losmaken zodat het gras opnieuw ingezaaid kan worden.
Beveiliging dakterras
De architect van een nieuw huis in de Amsterdamse wijk IJburg vroeg ons om het platte dak rondom te voorzien van een hek. De bewoners willen een dakterras maken. Het is wettelijk verplicht om een hek van 1 meter te plaatsen. Het hek heeft Multi-Las ontworpen in samenspraak met de architect.
Werkplatform Werkplatform voor heftruck
Wie op hoogte gaat werken met een heftruck, is wettelijk verplicht daar een werkplatform met korf op te monteren. Voor klanten van een heftruckbedrijf maakten we een platform met een veiligheidsrooster en een instapdeur.
Randbeveiliging voor verreiker Randbeveiliging voor verreiker
We maakten een breed veiligheidshek voor een hoogwerker. De hoogwerker plaatst men tegen een schuin dak aan, waardoor een reling ontstaat. Als de verreiker verplaatst wordt, verhuist de reling gewoon mee.
Zitje voor bruid en bruidegom Zitje voor bruid en bruidegom
Voor een gemeente maakten we een zitje dat pas getrouwde stellen kunnen gebruiken voor een fotomoment. In de volksmond heet het zitje het Mies Bouwman bankje.
Buitentrap
We ontwierpen en construeerden een buitentrap naar een balkon, die gebruikt wordt als vluchttrap. We galvaniseerden het staal als bescherming tegen roestvorming. We maakten het geheel af met een laklaag.